Inloopbijeenkomst Baverdestraat

21 februari 2023

De Baverdestraat in Lieshout wordt vernieuwd. Een deel van de huidige woningen maakt plaats voor nieuwbouw. Voor geinteresseerden is op dinsdag 28 februari een inloopbijeenkomst georganiseerd. U bent van harte welkom in het Dorpshuis.

Nieuwbouw Baverdestraat
Momenteel staan er zestien woningen (nummers 6 t/m 36) aan de Baverdestraat, waarvan dertien huurwoningen in eigendom van woCom en drie woningen in eigendom van de gemeente. Deze woningen worden gesloopt. Daarvoor in de plaats komen 22 huurwoningen en 16 patiowoningen (koop).

Inloopbijeenkomst
Gemeente Laarbeek en woCom informeren omwonenden en overige geïnteresseerden over de nieuwbouwplannen op de Baverdestraat tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 28 februari. U kunt tussen 16.00 – 19.30 uur binnenlopen in het Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout.

Schriftelijk reageren
Een schriftelijke reactie indienen naar aanleiding van de plannen? Dat kan tot 5 bij maart bij de Gemeente Laarbeek of bij woCom. Onder vermelding van ‘Inloopbijeenkomst Baverdestraat’. Reageren kan ook via baverdestraat@wocom.nl

Contact, ideeën of vragen:

woCom contactpersoon

Harriët van Lierop
Consulent Wonen & Buurten

U kunt mij mailen via: baverdestraat@wocom.nl of bellen op: (0493) 49 76 80

U bereikt mij op dinsdag t/m donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en vrijdag tussen 7.30 tot 16.00 uur.